OM OSS

VILKA ÄR VI

DG Gruppen är en helhetsleverantör inom IT och telefoni. Vi vägleder, genomför, utvecklar och förvaltar. Detta har vi gjort sedan 1991. Vi säljer även hårdvaror och tillbehör till justa priser. Vill du läsa mer om juste prissättning klicka här.

Vi verkar inom tre områden.
IT drift & Support
Telefoni & Printerlösningar
System & Serverlösningar

Hos oss kan du även köpa hårdvaror och utvalda förbruknings- och kontorsprodukter i vår webshop.

DG Gruppen består av ett gäng hängivna IT specialister och projektledare, var och en med stor/hög? kompetens inom sitt område. Vi har funnits på marknaden sedan 1991.

Vi är det lagom stora IT företaget som är tillräckligt små för att förstå att våra kunder är allt för oss, men tillräckligt stora för att klara av att hjälpa dig när du behöver det. Vi tror på nära och långsiktiga relationer och de skapas när tycke uppstår. Många av våra kunder har hängt med från början och vi har uteslutande vuxit genom rekommendationer. Våra kunder är allt mellan enmansföretag och medelstora företag. Alla lika viktiga.

Vi älskar det vi gör och skulle bli väldigt glada om du vill veta mer. Fyll i formuläret så hör vi genast av oss.

Bild Om oss (600 × 800 px)

VI LETAR ALLTID EFTER TALANGER

DG Gruppen är inne i en expansiv fas och söker därför förstärkning i form av en nätverkstekniker samt en medarbetare till vår helpdesk.

Älskar du kundmötet, är teknikintresserad, har nära till skratt och på jakt efter ett roligt jobb med ett härligt team bakom så är du välkommen att kontakta oss. Är du en fena på svenska i tal och skrift samt behärskar engelska kommer det att underlätta ditt arbete. Skulle du dessutom känna dig säker inom Office 365 gillar vi dig extra mycket, men lugn det är inget krav, det går även att lära sig saker på vägen.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
Scroll to Top