fbpx
Hårdvaror & Telefoni
Jag vill bli kontaktad

Hårdvaror - alltid inklusive installation

När vi säljer hårdvaror till dig ingår alltid installation av dina samtliga program varpå du kan använda din produkt direkt. Ibland behöver vi förvisso koppla upp oss via ditt nätverk efter leverans och göra det sista. Men det sköter vi remote, vilket är både enkelt och snabbt åtgärdat. Det är med andra ord bara att plugga in och sparka igång när leveransen av din nya enhet kommit. 

Vår prissättning på hårdvaror

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett riktigt bra pris på både hårdvaror samt tjänster. Vår prissättning är enkel med jämna tio- och hundratal. Priset på hårdvaror varierar från dag till dag hos grossisterna och vi följer deras priser men. Men skulle du hitta en enhet med ett bättre pris någon annans stans vill vil gärna veta det. Ofta kan vi matcha men inte alltid. Vi har mycket goda relationer till våra grossister och i förlängningen gynnar det våra kunder som kan köpa till ett riktigt förmånligt pris. 

Boka gratis rådgivning

Gratis rådgivning

Microsoft 365

Har du funderingar kring Microsoft 365? Vi erbjuder GRATIS rådgivning för att maximera din upplevelse och produktivitet. Missa inte chansen att utnyttja vår expertkunskap. Klicka på knappen nedan och ta ditt företag till nästa nivå redan idag!

Boka tid
Gratis rådgivning

Backup

Oroar du dig över förlust av värdefull data? Vi erbjuder GRATIS rådgivning kring backuplösningar. Skydda din information på bästa möjliga sätt. Klicka nedan för att lära dig mer.


Boka tid
Gratis rådgivning

Hårdvara

Behöver ditt företag ny hårdvara som datorer, skärmar eller skrivare? Valet kan vara överväldigande. Vi är expertar och hjälper dig gärna att hitta rätt. Boka GRATIS rådgivning för tips och råd kring en investering som matchar dina behov.

Boka tid

Fördelen med att handla hårdvaror hos oss

Att köpa in rätt datorer, skrivare eller annan hårdvara kan vara en utmaning för många företag. Det är därför viktigt att få professionellt stöd från teknikexperter som har en bred erfarenhet inom området. Här hjälper vi dig gärna.

I köpprocessen hjälper vi våra kunder att utvärdera behov, budget och önskemål för att rekommendera de mest lämpliga produkterna. Vi tar även hänsyn till faktorer som prestanda, kompatibilitet och tillförlitlighet för att säkerställa att du som kund får den bästa möjliga lösningen för just ditt företag.

Vi erbjuder också installation, konfiguration och support för att se till att allt fungerar som det ska. Detta minskar risken för driftstopp och andra problem som kan orsaka onödiga kostnader för företaget.

Att investera i rätt hårdvara kan öka produktiviteten och effektiviteten för företaget och minska de totala driftkostnaderna. Så genom att välja DG Gruppen som din partner för IT-lösningar kan du känna dig trygg att få den bästa hjälpen och stödet för att säkerställa en smidig teknikdrift för ditt företag.

Vill du hyra dina hårdvaror?

Att hyra hårdvaror till en fast månadskostnad kan vara ett riktigt bra alternativ för att hålla nere investeringskostnader. Du kan dessutom enkelt skala upp med fler enheter om behovet växer över tid. När sedan hyresperioden är slut lämnar du enkelt tillbaka hårdvaran varpå vi kan teckna ett nytt avtal med den senaste tekniken. Vill du i stället köpa ut din hårdvara efter hyresperiodens slut går naturligtvis även det bra.

Vi administrerar dina mobilabonnemang
- utan kostnad

Vill du, administrerar vi gärna dina mobilabonnemang eftersom det här kan vara lite trixigt. Det är viktigt att hålla koll på löptider eftersom det finns pengar att tjäna i och med detta. Det gäller att bevaka och omförhandla. Detta är vi bra på!

Behöver du säga upp gamla abonnemang hjälper vi dig även med underlag för detta. 

Mobiltelefon som exempel på telefonabonnemang, en IT-tjänst

Molnbaserad växel -
vi guidar dig gärna till bästa lösningen

Med telefoni tillkommer ofta en växellösning. Det här kan vara en djungel. Men eftersom vi även arbetar med detta kan vi hjälpa dig att hitta en för dig bra lösning. 

Jag vill läsa mer om molnbaserade växellösningar.

Rulla till toppen

Hej, jag vill gärna att ni kontaktar mig.

Boka en fri konsultation