fbpx

Anpassad IT-utbildning efter dina behov

Vi gör anpassade IT-utbildningar. Kanske behöver du en liten push för att arbeta mer digitalt och på köpet få ett säkert samt effektivt arbetssätt?

IT-utbildning sker antingen på plats hos dig eller över länk.  Våra IT-tekniker är duktiga på att lära ut. Framförallt är de lyhörda för vad du vill få ut av mötet och har dessutom förmågan att möta kunden på ett pedagogiskt sätt. Lugnt och metodiskt går vi igenom de områden som just du kan vara intresserad av. Programmet är stort och allt kommer säkert inte till användning. Då kan det vara skönt att få en IT-utbildning som plockar russinen ur kakan till dig.

Vi vänder oss först och främst till små och medelstora företag i Stockholm med omnejd.

Låter det intressant?. Ta gärna kontakt oss gärna så berättar vi mer samt ger dig offertförslag.

Utbildning i Microsoft365

Vi gör utbildningar i Microsoft 365 vilket är en plattform med väldigt många nyttiga funktioner samt appar för att förenkla och dessutom effektivisera arbetsdagen. Programmet är utformat så att du kan vara lika produktiv oavsett från vilken dator, mobil eller surfplatta du arbetar från. Du kommer med andra ord åt allt även från sommarstugan eller om du är på resande fot. Dessutom kan du enkelt koppla upp dig till digitala möten, arbeta i ett dokument samtidigt som kollegan i realtid, skapa visuella anslagstavlor med uppgiftskort samt checklistor. Dessutom ingår OneNote, som är en fantastisk app. Denna ersätter både notislappar samt anteckningsböcker. I stället samlar du alla anteckningar digitalt. Allt blir överskådligt och sökbart i önskad struktur. Framför allt är letandet efter anteckningar ett minne blott, det är bara att använda sökfunktionen när du är i behov av en gammal anteckning. En utbildning i detta program är ofta en god investering. 

Rulla till toppen

Hej, jag vill gärna att ni kontaktar mig.

Boka en fri konsultation