fbpx

Genomsyn av driftsäker
IT-miljö

Driftsäker IT-miljö är vårt expertområde. Vi hjälper små till medelstora företag i Stockholm att bygga en säker IT-infrastruktur samt supportera i IT-frågor. Detta har vi gjort i över 30 år. Vi erbjuder dessutom en kostnadsfri nulägesanalys där kan vi se över hur det är fatt med IT-säkerheten på företaget. Först tittar vi på var och hur du lagrar din data, om du har ett fullgott antivirusprogram anpassat till din verksamhet samt gör en genomgång av router och accesspunkter för. Vidare gör vi även en översyn av dina MS 365 licenser. I gengäld har vi fått möjligheten att träffa ett nytt spännande företag och dessutom stiftat nya bekantskaper. Vem vet, i förlängningen kanske vi får vi bli din nästa IT-leverantör. 

 

IT-säkerhet & dess kostnader

IT-säkerhet är ett måste som dessutom kontinuerligt behöver underhållas och efterlevas för undvika obehagliga överraskningar. Ibland behöver man skala upp IT-säkerheten men ibland finner vi även att företag tvärtom kan skala ner utan att göra avkall på en driftsäker IT-miljö och i förlängningen sänka sina kostnader. Det kan t.ex. handla om att uppdatera samt omförhandla licenser. Oavsett hjälper vi mer än gärna till för att effektivisera din IT-säkerhet och IT-kostnader. Våra IT-tekniker är kunniga och framförallt gillar vi att hjälpa till. 

Varje arbetsplats är unik med olika grad av komplexitet på system. Men när allt kommer omkring är driftsäker-IT absolut nödvändigt för effektivt arbete oavsett storlek av företag samt bransch. 

Rulla till toppen

Hej, jag vill gärna att ni kontaktar mig.

Boka en fri konsultation