fbpx

IT-support till
små & medelstora företag
i Stockholm med omnejd


Jag vill bli kontaktad

IT-support med korta ledtider

Hos oss har du alltid tillgång till snabb IT-support med personlig service. Våra IT-tekniker är välutbildade med en lång och gedigen erfarenhet av IT-support. Detta gör att du alltid hamnar i trygga händer när du hör av dig till oss. Vi är bra på att lyssna medan vi snabbt ger dig relevant hjälp. Vi säkerställer att tekniken och framför allt användarvänligheten alltid står i fokus. Självklart är det vi som anpassar oss efter dina behov och inte tvärtom.  Har du frågor eller vill du veta mer om vår IT-support? Slå oss mer än gärna en signal på 0709-721241

Öka din effektivitet samt sänk dina IT-kostnader

Att du som kund är nöjd med jobbet vi gör är naturligtvis väldigt viktigt men lika viktigt är vår relation. Därför ser vi alltid till att hitta lösningar för att effektivisera ditt arbete och samtidigt sänka dina IT-kostnader i den mån det går. Ibland innebär det i förlängningen att någon av våra tjänster blir överflödiga, men det är det värt eftersom goda tillika långvariga relationer bygger på ärlighet.

Läs mer om hur vi hjälpt våra kunder.

FAQ

DG Gruppen Bisnoderating

Nej tvärtom, vi har kunder till vår IT-support även i andra delar av landet. I huvudsak har vi  våra kunder i Stockholm samt Mälardalen. Men digitaliseringen har inneburit att geografisk plats inte spelar någon större roll längre.

Att vi i huvudsak främst verkar inom Stockholm beror på att vi uteslutande har vuxit genom rekommendationer från företagare i just Stockholmsområdet. 

Absolut, det är inga problem att ta över driften för era befintliga IT-system. Tvärtom, det finns många fördelar med att outsourca driften av IT-systemen. 

Definetivt, vi har flera en- och tvåmanna företag. Oavsett storlek på företag så har du alltid samma rätt till snabb hjälp. Det är bara att höra av dig till vår helpdesk. Där kan du enkelt registrera ditt ärende. Därefter ringer vår IT-support upp alla i turordning. Men oftast får du hjälp omedelbart.

IT-support omfattar en rad tjänster som erbjuds användare av tekniska produkter inom IT eller tekniska tjänster. De personer som utför dessa tjänster kallas oftast “IT-supporten”. IT-supporten hjälper användare att lösa specifika problem med en IT-produkt eller en IT-tjänst. Exempel på ärenden till IT-supporten som kan förekomma är t.ex. att datorn ej startar normalt efter windowsuppdateringar.

Vi använder oss av Splashtop vilket är ett verktyg för att ansluta till din dator. Ladda hem fjärrsupportsapplikationen.

Sagt om vår IT-support

Rulla till toppen

Hej, jag vill gärna att ni kontaktar mig.

Boka en fri konsultation