fbpx

IT-hjälp med konsult på plats

Våra IT-konsulter i Stockholm står redo med relevant erfarenhet för att möta era nuvarande utmaningar, oavsett om det gäller den dagliga verksamheten, en förändringsresa eller utveckling. Våra IT-konsulter förstår tekniken och uppdraget, likaledes har de en känsla för bemötande.

Har du ett kritiskt behov inom IT? Kanske något som skulle vara gjort helst igår? Vi kan förmodligen hjälpa dig oavsett vad det gäller då kompetensen är bred hos våra IT-konsulter. Dessutom är samtliga alltid lika nyfikna på nya uppdrag och utmaningar.

Oavsett om du behöver en IT-konsult med fokus på IT-projektledning, molnlösningar, utveckling, data och analys, IOT eller support så finns vi tillhands.

Hyra en IT-konsult ska vara enkelt

Ett problem kommer ofta oanmält och dessutom tenderar de att vara av akut karaktär. I alla fall när det gäller IT. För vem klarar sig utan nätverk eller krånglande server en halv dag? Därför ska det vara enkelt att hyra in en IT-konsult. Vi vill påstå att vi är ovanligt snabbfotade och flexibla och kan hjälpa dig inom mer än rimlig tid.

Med din kunskap om er verksamhet och vår kompetenta IT-konsulter förenklar vi tillsammans en bransch som många gånger anses både krånglig och oflexibel.

Hjälp på plats en till flera dagar i veckan

Är ditt företag är lite större och har behov av återkommande hjälp till anställda? Med en IT-konsult på plats har ditt företag en egen IT-tekniker som lär känna din infrastruktur och dina kollegor. IT-konsulten blir en i gänget och tröskeln för att be om IT-hjälp sänks och effektiviteten ökar. Saker som ställer till det vardagliga arbetet blir avhjälpta direkt varpå arbetet därefter kan återtas utan hinder. Samtidigt sköter IT-konsulten den dagliga driften med fokus på att förebygga problem innan de uppstår. Dessutom ser han till att alla medarbetare har de redskap som behövs för att utföra sitt arbete.

Vi ser självklart till att du får en och samma person som återkommande besöker dig.

Rulla till toppen

Hej, jag vill gärna att ni kontaktar mig.

Hej vi har flyttat & du hittar oss på

Svandammsvägen 2 126 32 Hägersten

Boka en fri konsultation