fbpx

IT-tjänster till små och medelstora företag

 

IT-tjänster är vår specialitet på DG Gruppen. Vi är en helhetsleverantör för små och medelstora företag som alltid fokuserar på trygghet, användarvänlighet samt hög servicegrad. Som företag erbjuder vi även försäljning av hårdvaror som datorer, skrivare, telefoner och dessutom tillbehör.

Vi anpassar våra IT-tjänster efter våra kunders behov genom skalbara supportavtal och leder olika IT-projekt, inklusive inköp, installationer, nätverkslösningar samt implementering av olika affärssystem. Vi ser också till att ditt företag har en driftsäker IT-miljö med modern övervakningsteknik som kan avhjälpa problem innan de når användaren.

Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att handla hos oss. Därför ser vi till att alla enheter är installerade med mail, kontakter, kalendrar och annan programvara innan leverans.

Har du frågor eller vill du veta mer om våra IT-tjänster? Tveka inte att slå oss en signal på 0709-721241 

Boka gratis rådgivning

Gratis rådgivning

Microsoft 365

Har du funderingar kring Microsoft 365? Vi erbjuder GRATIS rådgivning för att maximera din upplevelse och produktivitet. Missa inte chansen att utnyttja vår expertkunskap. Klicka på knappen nedan och ta ditt företag till nästa nivå redan idag!

Boka tid
Gratis rådgivning

Backup

Oroar du dig över förlust av värdefull data? Vi erbjuder GRATIS rådgivning kring backuplösningar. Skydda din information på bästa möjliga sätt. Klicka nedan för att lära dig mer.


Boka tid
Gratis rådgivning

Hårdvara

Behöver ditt företag ny hårdvara som datorer, skärmar eller skrivare? Valet kan vara överväldigande. Vi är expertar och hjälper dig gärna att hitta rätt. Boka GRATIS rådgivning för tips och råd kring en investering som matchar dina behov.

Boka tid

Vanliga frågor om våra tjänster

För det första kan det noteras att molnet är en samling servrar och datacenter utspridda över hela världen. Vidare kan du lagra data på dessa servrar och i förlängningen komma åt din data från vilken enhet som helst så länge den har en internetanslutning. Dessutom har molnlagring som IT-tjänst många fördelar, exempelvis att det är kostnadseffektivt eftersom ingen extra hårdvara krävs. I förlängningen blir det också enklare att samarbeta i lagrade dokument mellan flera användare, vilket är en flexibel lösning för företag. Slutligen är det värt att notera att molnlagring också är skalbart, vilket innebär att du endast betalar för den yta du använder. Dessutom är det enkelt att skala upp eller ner beroende på dina behov.

Definitivt, vi har många en- och tvåmansföretagare. Det är bara att höra av sig till vår helpdesk så hjälper vi sedan alla i turordning. Har du ett supportavtal som IT-tjänst har du dessutom rabatterade timpriser. Läs mer om timpris och supportavtal.

Absolut, visst kan vi det. Men först vill vi att du slår oss en signal och talar om vilken bransch du befinner dig i. Efter det kan vi ge dig de referenser som passar bäst. Du når oss på 0709-721241

Först och främst kan vi med glädje meddela att våra IT-tjänster inte enbart vänder sig till företag i Stockholm. Tvärtom, våra tjänster är tillgängliga för företag i hela landet. Även om vi för närvarande har många kunder i Stockholm och Mälardalen, är det inte begränsat till dessa regioner. Dessutom har den ökande digitaliseringen gjort det möjligt för oss att erbjuda våra IT-tjänster utan geografiska begränsningar, vilket innebär att vi kan hjälpa företag i hela Sverige. Trots detta är det sant att vi i huvudsak har växt genom rekommendationer från företagare i Stockholmsområdet, vilket har gjort det till vår huvudsakliga marknad.

Sagt om våra IT-tjänster

Rulla till toppen

Hej, jag vill gärna att ni kontaktar mig.

Hej vi har flyttat & du hittar oss på

Svandammsvägen 2 126 32 Hägersten

Boka en fri konsultation