fbpx

Molntjänster

Molntjänster är ett mycket säkert och kostnadseffektivt alternativ till lokal IT-infrastruktur. Molntjänster gör det möjligt att komma åt dokument och filer oavsett var du befinner dig och oavsett från vilken enhet. Dessutom lagras alla filer, kontakter, mail, bilder, kalendern osv. på ett mycket säkert sätt. 

Microsoft365 som molntjänst

Microsoft 365 är en molntjänst som ersätter fysiska servrar. Den är dessutom skräddarsydd för digitalt samarbete mellan kollegor men även mellan företag och kund.  Microsoft 365 är en prenumerationstjänst med många fina verktyg för att underlätta det dagliga arbetet, så som planering. projektledning,  samarbete samt  informationsspridning både externt och internt.

Hostad backup

Med molntjänsten Hostad backup tar vi över ansvaret för ditt företags filer. Samtidigt ser vi till att de säkerhetskopieras samt därefter lagras säkert. Vi gör antingen schemalagda eller automatiska backupper på alla dina enheter så att t.ex. filer, dokument, mail, kontakter samt bilder återigen går att ta fram om olyckan varit framme. Vi övervakar dessutom dina system och åtgärdar vid minsta lilla misstanke om störningar.

Hostad server

En Hostad server är ett virtuellt datacenter i molnet. Med denna tjänst tar hand om drift samt underhåll. På så vis slipper företaget mycket av det ansvar som vanligtvis är förknippat med ett datacenter.
Sammanfattat ger tjänsten dig tillgång till virtuella servrar med tillhörande nätverk, lagring och operativsystem där ni sedan kan skapa er virtuella datacentermiljö.

Antivirus som molntjänst

Med antivirus som molntjänst gör vi en genomsyn av din verksamhets behov. Därefter anpassar vi ett skydd som passar just din organisation. Vi ser självklart även till att övervaka samt hantera uppdateringar. På så sätt får du mer tid till din kärnverksamhet.

Vi använder Heimdal Security antivirus. Den minimala agenten skyddar även virtuella system effektivt utan att tappa prestanda.

Med Heimdal Security får du:

Bästa skydd mot kända och okända hot.
Extremt snabb och enkel att installera.
Minimal påverkan på prestanda och användarnas produktivitet.
Alltid up-to-date.
Smidig och enkel administration

Växellösning som molntjänst

En molnbaserad växel bygger på mjukvara i molnet. Förutom ringa och ta emot samtal har du även flera kraftfulla digitala kommunikationsverktyg. 

Den är lätt att administrera och bygger på att du lätt kan tilldela funktioner till anställda eller avbeställa funktioner. Du får även tillgång till användarstatistik.

Med en molnbaserad växel har du dessutom alltid en uppdaterad mjukvara som automatiskt uppdateras kontinuerligt.

Rulla till toppen

Hej, jag vill gärna att ni kontaktar mig.

Hej vi har flyttat & du hittar oss på

Svandammsvägen 2 126 32 Hägersten

Boka en fri konsultation