fbpx
Våra bästa julklappstipss från IT-Support

IT-support tipsar om
bästa teknik-klapparna!

IT-support tipsar om julens bästa teknikprylar. Här kommer några förslag på allt från virtual reality-headset till drönare. Vår IT-support har testat dem alla och här kan du läsa våra omdömen.

Julen är en tid för att ge och ta emot presenter, och för många är teknik en populär kategori. Här hittar du något för alla, oavsett om du letar efter en present till en gamer, svärfar eller någon som bara värdesätter det senaste och bästa.

IT-support tipsar om ASUS Expert Book
ASUS Expert Book B5
Core i5 16GB 256GB SSD 14"

Den här datorn gillar vi verkligen. Max, Toni och Lotta har den som sina arbetsdatorer och de fungerar perfekt. Den är snabb och dessutom har den en låg vikt vilket underlättar när man far runt med datorn. Extra roligt att vi dessutom fått möjligheten att erbjuda våra kunder denna pärla till ett rabatterat pris inför jul. Hör av dig så berättar vi mer.

Ge bort IT-support i julklapp

Har du någon i familjen som skulle bli glad över lite IT-support? Eftersom många har problem med den nya tekniken har vi skapat ett erbjudande med en timmes IT-support för 500kr ink.moms till den som behöver, kanske svärmor eller svärfar? Det kan handla om funktioner i smartphonen, mejlen eller problem med skrivaren.  Vår IT-support anpassar rådgivningen och lägger sig i rätt nivå för användaren. Här kan du läsa mer om erbjudandet. 

IT-support i julklapp

Kontakta oss redan idag och beställ en timmes rådgivning

DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro är en kompakt och lättviktig drönare som kan ta fantastiska bilder och videor. Eftersom vi älskar teknik har IT-support provat och gjort en video med hjälp av denna drönare, se videon här. Toni har denna drönare hemma och den används flitigt till allt möjligt tillsammans med barnen. Du kan läsa mer om produkten och beställa hem den här. Du kan även be IT-support ta hem den till dig och ge dig lite användartips på vägen.

IT-support tipsar om DJI mini pro drönare
Oura ring

Oura ring håller koll på dig och hur du mår. Den är proppad med alla funktioner som även finns i din smartphone under hälsa. Men den här har du alltid på dig, även när du sover. Anders har haft sin ring i ett år nu och tittar ofta in i appen för att kolla läget. Lite roligt att följa både kondition, sömn, stress med mera. Du kan läsa mer om ringen och beställa den här. Du kan även be oss ta hem den och ge dig lite tips på vägen.

Google pixel tablet 11

Google pixel tablet 11 är en padda som är perfekt för familjen. Den har en smart inbyggd laddstation att “hänga” plattan på när den inte används. Dessutom är den snygg också. Toni har denna padda i köket och den är flitigt använd av vuxna så väl som barn. Här streams morgonnyheter,  spelas musik samt googlas efter recept eller så hjälper den barnen med läxorna. Här kan du läsa mer om produkten. 

IT-support tipsar om Google pixel tablet 11
IT-support tipsar om Meta quest 3 VR glasögon
Meta Quest 3 -VR glasögon

Meta Quest 3 är ett virtual reality-headset som ger användarna en helt ny upplevelse av spel, filmer och andra former av underhållning. Den har en upplösning på 1832 x 1920 pixlar per öga, vilket ger en otrolig skärpa och detaljrikedom. Den är också utrustad med en snabb och kraftfull processor som gör att spel och andra VR-upplevelser känns flytande och responsiva.

Du kan köpa dem här eller så ordnar IT-support med att ta hem ett par till dig. Kom bara ihåg att du behöver en router som klarar uppgiften. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Hej, jag vill gärna att ni kontaktar mig.

Boka en fri konsultation