fbpx
bilden illustrerar gratis IT-rådgivning med en man som gömmer sig bakom en laptop och håller upp en vimpel med texten Help

Hos oss är IT-rådgivning gratis!

IT-rådgivning är en viktig del av att driva ett företag. Det kan vara svårt att veta var man ska börja, och det kan vara kostsamt att anlita en extern konsult. Hos oss får du gratis IT-rådgivning, oavsett om du är nystartad eller har ett väletablerat företag.

IT är en central del av alla företags verksamhet. Oavsett om du är nystartad eller har ett väletablerat företag är det viktigt att ha en väl fungerande IT-miljö. Med rätt IT-rådgivning kan du säkerställa att din IT-miljö är säker, effektiv och kostnadseffektiv. Vi vill att du ska kunna få den hjälp du behöver för att fatta välgrundade beslut som gynnar ditt företag.

Vi har funnits på marknaden sedan 1991 och hunnit hjälpa många företag på vägen. Många av dem finns kvar som nöjda kunder än idag. De uppskattar vår kompetens, snabba svar och den personliga servicen. Andra har vi fått följa och hjälpa till på otroliga expansionsresor. Från att ha varit småföretag med bara ett fåtal anställda har de vuxit till multinationella, börsnoterade företag. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss och vårt erbjudande.

Kontakta oss idag för att boka gratis IT-rådgivning.

Gratis IT-rådgivning inom följande områden

Hårdvaror

Vi hjälper dig att välja rätt hårdvara för dina behov. Oavsett om du behöver köpa in nya datorer, skrivare eller annan utrustning så hjälper vi dig. Först behöver du berätta om dina specifika behov och budget. Därefter återkommer vi med förslag på bästa lösningen för just dig samt ditt företag. Läs mer om våra tjänster kring hårdvaror. Eller besök vår webbshop för hårdvaror.

IT-miljö

Genom att först ta reda på dina och ditt företags behov idag men även framåt kan vi ge råd om hur du ska bygga upp en säker och effektiv IT-miljö som stödjer just din verksamhet.

Mjukvaror

Vi hjälper dig att välja rätt mjukvara för dina behov. I förlängningen kan du arbeta säkert och effektivt. Med erfarenhet av ett brett spektrum av mjukvaruprodukter kan vi ge dig råd om vilken mjukvara som är bäst för din verksamhet och i förlängningen för dig.

Mobilabonnemang & växellösningar

Vi hjälper dig att välja rätt telefonilösning för just dig och ditt företag,  Ofta finns det pengar att tjäna på detta område. Vi hjälper dig att landa rätt så att du betalar för ditt behov och inte mer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Hej, jag vill gärna att ni kontaktar mig.

Boka en fri konsultation