fbpx

Vänföretag

Vänner är guld värt. Att ha vänföretag hjälper både oss och i förlängningen våra kunder. Det är avgörande för oss att samarbeta med de rätta personerna och företagen, både inom och utanför vår egen verksamhet. Vi har varit i branschen länge och hittat några speciella företag som vi verkligen uppskattar. Det är dessa företag, och framför allt människorna bakom dem, som har stöttat oss på olika sätt som vi kallar för “vänföretag”. Vår tanke är att tipsa om dem, för det finns inget bättre än en varm rekommendation av någon som man känner och kan lita på.

 

ADAWI People & Growth - ett vänföretag till oss

Hos DG Gruppen värdesätter vi våra samarbeten, och ADAWI People & Growth är verkligen något speciellt. Det är inte bara deras professionella skicklighet som imponerar oss, det är också deras förmåga att lyssna och förstå. ADAWI People & Growth brinner för att framhäva det unika i varje arbetsplats och skapa meningsfulla kopplingar mellan företag och talanger.

Om du funderar över vad som gör ditt företag unikt eller hur du kan attrahera de bästa talangerna, eller om du behöver stöd vid personaländringar, rekommenderar vi ADAWI People & Growth varmt. De är ett företag som verkligen bryr sig om ditt företags framgång. Upptäck mer på deras hemsida. 

Hälsningar,
Anders Larsson
VD, DG Gruppen

Kontakt ADAWI

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Boka en fri konsultation

Hej, jag vill gärna att ni kontaktar mig.