fbpx

Lösenordshanterare ger dig full kontroll på dina lösenord

Lösenordshanterare gör din närvaro på nätet mycket säkrare. Ungefär 70% av alla lösenord är kopior och används som inlogg på lite olika ställen. Det här utnyttjas av kriminella för att ta över din digitala identitet och begå brott på nätet i ditt namn! Men det finns en lösning som hjälper dig med unika lösenord till varje inloggningsställe. Det kallas för lösenordshanterare. Vi själva använder det här verktyget konstant inom IT-support.

Så här fungerar en lösenordshanterare som IT-support

En lösenordshanterare genererar mycket säkra lösenord för varje inloggningsställe genom endast ett klick och lagrar lösenordet åt dig tills nästa gång det behöver användas. Den hjälper även till att fylla i alla dina person- och betalningsuppgifter på samma enkla sätt. Allt lagras krypterat och säkert i molnet. En perfekt IT-support både i arbetet och privat.
Det finns flera olika lösenordshanterare att välja bland. Vi själva använder Dashlane och det är även det vi rekommenderar till våra kunder eftersom vår IT-support har mycket goda erfarenheter av just Dashlane.

Snabbfakta om Dashlane lösenordshanterare

  • Lösenordshanteraren använder avancerad krypteringsteknik för att skydda dina uppgifter och lösenord. Dessutom har den inbyggd tvåfaktorsautentisering som ger extra skydd.
  • En lösenordshanterare kan generera starka och unika lösenord åt dig, spara dem säkert samt automatiskt fylla i lösenorden när du behöver dem. Du behöver bara komma ihåg ett huvudlösenord för att låsa upp Dashlane och få åtkomst till alla dina sparade lösenord. 
  • Dashlane lösenordshanteraren erbjuder automatisk inloggning på webbplatser och appar. Det betyder att du slipper komma ihåg och skriva in dina lösenord varje gång du besöker en webbplats eller använder en app.
  •  Lösenordshanteraren fungerar på olika plattformar och enheter som datorer, smartphones och surfplattor. Du kan synkronisera dina lösenord och uppgifter över alla dina enheter, vilket ger dig tillgång till dina konton var du än är.

Ta kontakt så hjälper vår IT-support dig att komma igång

Genom att klicka på knappen skickar du ett mail till oss. Vi hör genast av oss och hjälper dig vidare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Hej, jag vill gärna att ni kontaktar mig.

Boka en fri konsultation